Ποιοί Είμαστε
Επισκεφθείτε τα Φαρμακεία Παρασύρης
Επικοινωνία

Χτίζοντας μια υγιή κοινότητα για όλους​

Μείνετε Υγιείς

Τα φαρμακεία «Παρασύρης» ιδρύθηκαν το 1978 στο Ηράκλειο, με στόχο να ανταποκριθούμε στις ανάγκες υγείας και ομορφιάς καθενός ξεχωριστά.Το 2008 ιδρύσαμε το δεύτερο φαρμακείο στο Ηράκλειο, με την εταιρία μας να προχωρά σε ένα ακόμα μεγάλο βήμα με το άνοιγμα του τρίτου φαρμακείου το 2017 στο κέντρο του Ηρακλείου.

Τα χρόνια αυτά, μαζί με τους φαρμακοποιούς και τα στελέχη μας, μέσα από μια δοκιμασμένη σχέση εμπιστοσύνης, συνεχίζουμε σε ένα σύγχρονο περιβάλλον, να παρέχουμε με επιστημονική γνώση και εμπειρία εξατομικευμένες και προσιτές υπηρεσίες φαρμακευτικής περίθαλψης και ομορφιάς.

Μαζί με τους συνεργάτες μας επιδιώκουμε τη συνεχή ενημέρωσή των πελατών, γύρω από τα τελευταία και πλέον εξελιγμένα προϊόντα για όλη την οικογένεια. Με ειδικές προσφορές, promo πακέτα, αλλά και πολλές εκπλήξεις είμαστε βέβαιοι ότι θα καλύψουμε κάθε τους ανάγκη. Τα προϊόντα στα φαρμακεία μας είναι τοποθετημένα με χρηστικό τρόπο, συνοδευόμενα από όλες τις πληροφορίες που θα σας φανούν χρήσιμες.

Στα Φαρμακεία Παρασύρης προσπαθούμε για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας

Επισκεφθείτε το φαρμακείο μας στην Λεωφόρο Καλοκαιρινού, Ηράκλειο Κρήτης.

Παρέχουμε όλα τα φάρμακα για την οικογένεια

Επισκεφθείτε το φαρμακείο μας στην Πλατεία Ελευθερίας, Ηράκλειο Κρήτης.

Στόχος

Στόχος μας να υπηρετήσουμε τις διαχρονικές αξίες που καθιέρωσαν τα φαρμακεία «Παρασύρης», την υπευθυνότητα, την επιστημονική κατάρτιση των συνεργατών μας, την πληρότητα και την αμεσότητα στην εξυπηρέτηση. Όραμά μας, τα φαρμακεία μας να αποτελούν σημείο αναφοράς για όλη την οικογένεια, πάθος μας να προσπαθούμε καθημερινά για το καλύτερο.

Πελάτης

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας είναι ο πελάτης, όλοι εσείς. Με σεβασμό και κατανόηση, επιδιώκουμε την παροχή υψηλών υπηρεσιών για την καθεμιά και τον καθένα από εσάς. Με τη συνεχή εκπαίδευση και ενημέρωση του προσωπικού μας, με καινοτόμες επιστημονικές προτάσεις, αναλαμβάνουμε τις πρωτοβουλίες που εσείς μας ζητάτε.